Hogyan válassz kivitelezőt a lakásfelújításhoz úgy, hogy elkerüld az aknamezőt? A lakásfelújítás drámai végeredményét Te már elkerülheted. Kérd el az ingyenes tanulmányt!        Kattints a fenti linkre vagy a könyv képére!

Hogyan válassz kivitelezőt a lakásfelújításhoz úgy, hogy elkerüld az aknamezőt?

A lakásfelújítás drámai végeredményét Te már elkerülheted.

Kérem az ingyenes tanulmányt!
Kérem az ingyenes tanulmányt!
beltér

Ha megtalálod a megfelelő kivitelezőt, 90%-ban nyert ügyed van.

Te is attól tartasz a legjobban, hogy nem jó kivitelezőt választasz a lakásfelújításhoz?

A lakásfelújítás előtt állók több, mint 70%-a ettől fél.

Te már a küszöbén állsz annak, hogy ezt a hibát elkerüld. A tanulmány segítségével nagy eséllyel tudsz olyan kivitelezőt választani, akivel közös célt tudtok megvalósítani: a vágyott végeredményt.

Kérem az ingyenes tanulmányt!

Mit kaphatsz ettől a könyvtől?

 • Gyakorlati tanácsokat, hogy megtaláld a legjobb kivitelezőt, aki elérhető.

 • Egy csomó pénzt megspórolhatsz vele.

 • Nagyon sok elvesztegetett idő megtakarítást.

 • Tartósan felújított lakást.

 • Gyönyörű végeredményt, ami a felújítást illeti.

 • További kézzelfogható, hatékony tanácsokat felújítással kapcsolatban.

…és Amit elkerülhetsz vele:

 • Rengeteg idegbajt.

 • Sok-sok ablakon kidobott pénzt.

 • Az időd elforgácsolását.

 • Azt, hogy átverés áldozatává válj.

 • A felújított lakás újra felújítását.

 • A szomorú, lehangoló végeredményt.

El akarom kerülni a lakásfelújítással járó idegeskedést, kérem a könyvet!

Ha letöltöd és ELOLVASOD ezt az anyagot, garantáltan nagyobb sikerrel fogsz belevágni a felújításba. Fontos, hogy alkalmazd is amit tanultál!

Kérem az ingyenes tanulmányt!

Ki az a Siposs Levente, és miért írt könyvet a kivitelező választásról?

1991 óta dolgozom az építőiparban, de már tizenévesen is építkezéseken kerestem a zsebpénzt. Az eltelt közel három évtizedben az építéssel foglalkozó iparágak többségében megfordultam: kivitelezői, beruházói, kereskedelmi, gyártói majd szaktanácsadói vonalakon dolgoztam.

Az utóbbi nyolc évben a Baumit (piacvezető építőanyag gyártó) csapatában dolgoztam mint területi képviselő és felújítási szaktanácsadó.

Életem során annyi elrontott munkával találkoztam, hogy elhatároztam: minél több emberhez el kell juttatnom a tapasztalataimat, hogy sokkal kevesebben járjanak pórul a felújítások során. Ez motivált arra is, hogy elindítsam a www.felujitasszakerto.hu oldalt.

Kérem az ingyenes tanulmányt!

Olvasd el mit mondanak, akiknek eddig segítettem a felújításban!

„Teljes lakásfelújítás előtt álltunk, és nagyon tanácstalanok voltunk, hogy kivel tudnánk megcsináltatni a munkát. Két évvel ezelőtt Levi segített nekünk a ház hőszigetelésével kapcsolatban, így azt gondoltam a kivitelező választásban is tud tanácsot adni. Elküldte a könyv nyersanyagát. Az abban leírtak nagy részét betartva sikerült olyan kivitelezőt találnunk, aki azóta a család barátjává vált.”

Hajtós András (Nyékládháza)

„Három lakásfelújítás áll mögöttem. Az elsőnél még nem tudtam milyen szempontok alapján válasszak kivitelezőt, ezért a legolcsóbb ajánlatot adót választottam ki. Amikor elment, egy másik „szakembert” kellett hívnom, hogy megjavítsa amit az első felújított. A harmadik felújítást az új lakás megvásárlása hozta, és tudtam, hogy Levente ilyen témában utazik. Megkaptam ezt az anyagot, és azonnal végigolvastam (nem kell félni, nem egy Háború és béke J). Ez a felújítás – kisebb kompromisszumokkal – úgy sikerült ahogyan szerettük volna.

Rabócz Elemér (Hatvan)

„A baráti körben láttam sok helyen, hogy a felújítás milyen keserves és drága „mulatság” a mai kivitelezői állapotok mellett. Egy barátom ajánlotta ezt az anyagot, megkerestem Leventét. Sok hasznos tanácsot kaptam tőle, de a legtöbbet ez a könyv segített. Az olvasottak segítségével sikerült azt a vállalkozót kiválasztani, akivel képes voltam megállapodni, és végigcsinálni az egészet. Így is komoly megpróbáltatások voltak, nem is tudom mi lett volna velem, ha azok közül választok, akiket elsőként felhívtam.”

Tóthné Virág Elvira (Arnót)

Miről olvashatsz a könyvben?

Miért lehetsz biztos benne, hogy neked is beválik?

Töltsd le a tanulmányt ingyen, és te már jó eséllyel elkerülöd, hogy mekk elek nálad okozzon olyan galibát, mint a mesében.

A megfelelő kivitelezőn eldől szinte minden. Hiába vannak kiváló anyagaid, tökéletes elképzelésed, vagy akár egy csomó pénzed, ha nem jó kivitelezőt választasz minden megy a kukába.

Kérem az ingyenes tanulmányt!